Prva "Parada balona od sapunice" održana u Vladimirovcu

Autor :  Maj 07, 2018

U vreme kada mobilni uređaji postaju “najbolji prijatelji” naše dece, a broj pratilaca na društvenim mrežama predstavlja iracionalni krug osoba sa kojim se “družimo”, u našoj opštini je iz osnovne škole “Prvi maj” proistekla divna ideja od strane učenika i njihovih nastavnika i učitelja.

Prva “Parada balona od sapunice” danas je prodefilovala kroz seoski park u Vladimirovcu.

Mališani, učenici mlađih razreda osnovne škole “Prvi maj”, zajedno su sa svojim učiteljima starijima pokazali koliko im je druženje i zajednički trenuci obojeni smehom i dečijom igrom bitni tokom odrastanja.

Ovo druženje je imalo za cilj da pruži inspiraciju i sreću, umnožavajući radost među decom i odraslima koji su se tu našli.

Deca su ponela svoje ručno napravljene zviždaljke, a sapunica, specijalno pripremljena za pravljenje balona, je unela dodatnu veselu notu mališanima tokom ovog druženja.

- Ovo zanimljivo druženje koje smo inicirali, ispunilo je očekivanja naše dece i nas, njihovih učitelja. Više od sat vremena u veseloj, prijatnoj i opuštenoj atmosferi deca su se maksimalno družila, a to je ono što u današnje vreme nedostaje svakom od njih, što mi kao nastavnici odlično svakodnevno uočavamo, rekao je učitelj Ivo Torbica, jedan od organizatora ovog druženja.

Sudeći po osmesima i raspoloženju koje je ovo druženje donelo, stičemo utisak da će se pretvoriti u novu tradiciju u opštini Alibunar, a inicijatori ideje najavljuju da će na sledeće druženje pozvati mališane i iz ostalih osnovnih škola širom naše opštine, ali i šire, jer je jedini za učešće uslov dobra zviždaljka, veselo raspoloženje i dečija radost.

 
Opština Alibunar i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2020 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29